RTRS medijski pokrovitelj TV Turnira Šampiona „Doboj 2023“

RTRS medijski pokrovitelj TV Turnira Šampiona „Doboj 2023“

Radio televizija Republike Srpske već 27 godina medijski prati i podržava Međunarodni rukometni TV Turnira Šampiona u Doboju.

Generalna direktorka Radio televizije Republike Srpske Dijana Milanković i predsjednik Izvršnog odbora Međunarodnog rukometnog TV Turnira Šampiona „Doboj 2023“ Danijel Šarić potpisali su danas ugovor o generalnom medijskom pokroviteljstvu.

Potpisivanje ugovora o rukometnom turniru u Doboju (Foto: RTRS)

Ove godine se navršava 57 godina postojanja dobojskog turnira.

Veličanstvena sportska manifestacija je od male lokalne smotre rukometa na samom početku izrasla u jednu od najkvalitetnijih i najcjenjenijih rukometnih priredbi ove vrste u svijetu.

Radio televizija Republike Srpske od 1996. godine medijski podržava i prati rukometni turnir u Doboju, koji radi na promociji rukometa, grada Doboja i Republike Srpske i ulaže napore da sačuva istoriju turnira kao i afirmaciji djece da zavole i treniraju rukomet.

Kroz ovaj turnir u Doboju prošli su najveći i najbolji klubovii kao što su Barselona, Sijudad Real, Čehovski Medvedi, Monpelje, kao i najveće zvijezde rukometa od Nikole Karabatića, Žeron Fernandeza, Kirila Lazarova, do Mladena Bojinovića i Danijela Šarića.

Mi pratimo ovaj turnir iz mnogo razloga, jer turnir u Doboju doprinosi ne samo promociji rukometa nego i promociji samog grada Doboja, ali i Republike Srpske na najljepši mogući način. Samim tim naša saradnja je prirodna i opravdana i nastaviće se još dugo godina na obostranu korist – izjavila je Dijana Milanković, generalna direktorka RTRS-a, povodom javnog potpisivanja ugovora o generalnom medijskom pokroviteljstvu Međunarodnog rukometnog TV Turnira Šampiona u Doboju.

Potpisivanje ugovora o rukometnom turniru u Doboju (Foto: RTRS)

Predsjednik Izvršnog odbora Međunarodnog rukometnog TV Turnira Šampiona „Doboj 2023“ Danijel Šarić zahvalio se Radio-televiziji Republike Srpske i generalnoj direktorki Dijani Milanković na saradnji i podršci s obzirom da je njemu i njegovom timu ovo prva godina da su u organizacionom odboru.

Od velike važnosti nam je podrška Radio televizije Republike Srpske i jedna od prvih naših novina kao mladog organizacionog tima je da predstavimo nas i naš turnir prvo ovdje, na RTRS-u, zahvaljujući pozivu direktorke Dijane Milanković. I slobodno mogu reći da je RTRS moja i naša kuća – naveo je Šarić.

Međunarodni rukometni TV Turnira Šampiona ove godine održava se od14-18. avgusta i ugostiće osam timova u toku pet dana takmičenja. RK Barselona, RK Monpelje, RK Al Ahli- Kairo, RK Celje, RK Zagreb, RK Vojvodina, RK Eurofarm Pelister- Bitola i domaćin, RK Sloga odmjeriće svoje snage ove godine u Doboju.

Radio televizija Republike Srpske prenosiće direktno, na svom prvom programu najzanimljivije mečeve u toku ovog takmičenja.

Izvor: RTRS